Προσφορές

ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
ADMATE DP-2258
  ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ADMATE DP – 2258 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ Εισαγωγή χαρτονομίσματος με οποιαδήποτε φορά. Ταχύτατος και ακριβής έλεγχος 0,2 sec/χαρτονόμισμα.  Έλεγχος μαγνητικών στοιχείων, υπέρυθρης μελάνης (IR), ταινίας ασφαλείας, μήκος χαρτονομίσματος. Εμφανίζει στην οθόνη την αξία του χαρτονομίσματος μετά τον έλεγχο και τον αριθμό των χαρτονομισμάτων που έχουν ελεγχθεί. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 221 Χ 132 Χ 85 mm ΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 220V/50Hz ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ: <5W ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 0 c – 40 c ΒΑΡΟΣ: 0,8 Kg ..
100,01€ Χωρίς ΦΠΑ: 80,65€
ADMATE DP-2318
Ανιχνευτές Γνησιότητας Χαρτονομισμάτων ADMATE DP – 2318 Σχεδιασμένο αποκλειστικά για ανίχνευση της νέας σειράς ES2 EUR με αισθητήρες τελευταίας γενιάς. Ανίχνευση Πλαστών: Υπέρυθρη, Πάχους, Μαγνητική, Φασματική, Ποιότητας Χαρτονομίσματος. Εύκολος καθαρισμός και συντήρηση. Αυτόματη αναγνώριση όλων των χαρτονομισμάτων EURO. Δείχνει συνολική τιμή και αριθμό χαρτονομισμάτων. Εύκολη αναβάθμιση μέσω θύρας USB ή micro SD κάρτας. Ταχύτητα Ανίχνευσης/Μέτρησης: < 0.5s/χαρτονόμισμα Τροφοδοσία Ρεύματος: Input: 100-240V-50/60Hz 0.4A Output:12V-1.0A Επαν..
99,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 80,64€
ADMATE DP-6116E
  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ & ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ,  ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ: Οι ρυθμίσεις των παραμέτρων καταμέτρησης και η εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του, επιλέγονται πολύ εύκολα από το ευέλικτο και απλό πρόγραμμα μέσω του πληκτρολογίου. Προσφέρει απόλυτη αξιοπιστία και ακρίβεια στην καταμέτρηση. Διαθέτει μικροϋπολογιστή, που ελέγχει όλες τις λειτουργίες του μηχανήματος.   ΕΛΕΓΧΟΙ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ·         Εντοπίζει τα διαφορετικού μεγέθους χαρτονομίσματα , ελέγχοντας και τις..
297,40€ Χωρίς ΦΠΑ: 239,84€
ADMATE DP-6308E
  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ & ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ. ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ: Διαθέτει πλήρες πληκτρολόγιο που προσφέρει ευελιξία και ταχύτητα στην επιλογή των καταμετρήσεων. Οι ρυθμίσεις των παραμέτρων καταμέτρησης και η εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του, επιλέγονται πολύ εύκολα από το ευέλικτο και απλό πρόγραμμα μέσω του πληκτρολογίου. Προσφέρει απόλυτη αξιοπιστία και ακρίβεια στην καταμέτρηση. Διαθέτει μικροϋπολογιστή, που ελέγχει όλες τις λειτουργίες του μηχανήματος. ΕΛΕΓΧΟΙ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ·  &nbs..
448,62€ Χωρίς ΦΠΑ: 361,79€
ADMATE DP-7100E
  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ & ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ. ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ: Διαθέτει πλήρες πληκτρολόγιο τεχνολογίας touch screen που προσφέρει ευελιξία και ταχύτητα στην επιλογή των καταμετρήσεων. Οι ρυθμίσεις των παραμέτρων καταμέτρησης και η εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του, επιλέγονται πολύ εύκολα από το ευέλικτο και απλό πρόγραμμα μέσω του πληκτρολογίου. Προσφέρει απόλυτη αξιοπιστία και ακρίβεια στην καταμέτρηση. Διαθέτει μικροϋπολογιστή, που ελέγχει όλες τις λειτουργίες του μηχανήματος. ΕΛΕΓΧΟΙ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ..
831,71€ Χωρίς ΦΠΑ: 670,73€
ADMATE PRO CS-80
  ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ   ·         Καταμετρά και διαχωρίζει όλα τα διαφορετικά κέρματα ΕΥΡΩ ·         Στιβαρή κατασκευή για την αποφυγή μπλοκαρίσματος κερμάτων ·         Διαθέτει 8 συρτάρια για τον διαχωρισμό και των 8 διαφορετικών κερμάτων ΕΥΡΩ ·         Διαθέτει φωτεινή οθόνη χειρισμού και πληκτρολόγιο 7 πλήκτρων λειτουργίας και προγραμματισμού ..
302,44€ Χωρίς ΦΠΑ: 243,90€
AL-1600
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ & ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ. ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ: Διαθέτει πλήρες πληκτρολόγιο που προσφέρει ευελιξία και ταχύτητα στην επιλογή των καταμετρήσεων. Οι ρυθμίσεις των παραμέτρων καταμέτρησης και η εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του, επιλέγονται πολύ εύκολα από το ευέλικτο και απλό πρόγραμμα μέσω του πληκτρολογίου. Προσφέρει απόλυτη αξιοπιστία και ακρίβεια στην καταμέτρηση. Διαθέτει μικροϋπολογιστή, που ελέγχει όλες τις λειτουργίες του μηχανήματος. ΕΛΕΓΧΟΙ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ • Εντοπίζει τα μισά και διπλά χαρ..
245,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 197,58€
AL-5200C
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ & ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ. ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ: Διαθέτει πλήρες πληκτρολόγιο που προσφέρει ευελιξία και ταχύτητα στην επιλογή των καταμετρήσεων. Οι ρυθμίσεις των παραμέτρων καταμέτρησης και η εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του, επιλέγονται πολύ εύκολα από το ευέλικτο και απλό πρόγραμμα μέσω του πληκτρολογίου. Προσφέρει απόλυτη αξιοπιστία και ακρίβεια στην καταμέτρηση.Διαθέτει μικροϋπολογιστή, πουελέγχει όλες τις λειτουργίες του μηχανήματος. ΕΛΕΓΧΟΙ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ • Εντοπίζει τα μισά και διπλά χαρτονομίσματ..
429,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 346,77€
DP-2158
Ανιχνευτής DP‐2158 Ρεύματος   Ανιχνευτής γνησιότητας χαρτονομισμάτων για Ευρώ και Λίρες Αγγλίας. Λειτουργεί με ρεύμα. Εισαγωγή χαρτονομίσματος από οποιαδήποτε πλευρά. Έλεγχος ύπαρξης και θέσης μαγνητικών στοιχείων, υπέρυθρης μελάνης (IR), έλεγχος ταινίας ασφαλείας και μήκους χαρτονομίσματος. Εμφάνιση στην οθόνη της αξίας του χαρτονομίσματος καθώς και του αριθμού των χαρτονομισμάτων που έχουν καταμετρηθεί. Ταχύτητα ελέγχου 0,2 sec/χαρτονόμισμα, διαστάσεις: 221 x 132 x 85 mm, βάρος 0,8kg. ..
77,62€ Χωρίς ΦΠΑ: 62,60€
DP-2158BAT
Ανιχνευτής DP‐2158 Μπαταρίας ‐ Ρεύματος   Ανιχνευτής γνησιότητας χαρτονομισμάτων για Ευρώ και Λίρες Αγγλίας. Λειτουργεί με ρεύμα ή επαναφορτιζόμενη μπαταρία (10 ώρες stand‐by). Εισαγωγή χαρτονομίσματος από οποιαδήποτε πλευρά. Έλεγχος ύπαρξης και θέσης μαγνητικών στοιχείων, υπέρυθρης μελάνης (IR), έλεγχος ταινίας ασφαλείας και μήκους χαρτονομίσματος. Εμφάνιση στην οθόνη της αξίας του χαρτονομίσματος καθώς και του αριθμού των χαρτονομισμάτων που έχουν καταμετρηθεί. Ταχύτητα ελέγχου 0,2 sec/χαρτονόμισμα, διαστάσεις: 221 x 132 x 85 mm, βάρος 0,8kg. ..
90,73€ Χωρίς ΦΠΑ: 73,17€
DP-2268BAT
Ανιχνευτής DP‐2268 Μπαταρίας ‐ Ρεύματος   Αυτόματος ανιχνευτής γνησιότητας χαρτονομισμάτων για ΕΥΡΩ, USD GBP & RUB. Με επαναφορτιζόμενη εσωτερική μπαταρία (ανίχνευση 3.600 χαρτ/των σε πλήρη φόρτιση). Εισαγωγή χαρτονομίσματος EURO από οποιαδήποτε πλευρά. Τρόποι ανίχνευσης: IR(υπέρυθρης μελάνης), MG (μαγνητικής μελάνης), Αισθητήρας φάσματος. Εμφανίζει στην LED οθόνη την αξία του χαρτ/τος μετά τον έλεγχο και τον αριθμό των χαρτ/των που έχουν ελεγχθεί . Ηχητική και φωτεινή ένδειξη για τα πλαστά χαρτ/τα. Αναβάθμιση προγράμματος μέσω USB θύρας. Συμ..
100,81€ Χωρίς ΦΠΑ: 81,30€
DP-2308
DP-2308 Ανιχνευτής γνησιότητας χαρτονομισμάτων (και φορητός). Εισαγωγή χαρτονομίσματος με οποιαδήποτε φορά Ταχύτατος και ακριβής έλεγχος. Εμφανίζει στην οθόνη την συνολική αξία των χαρτ/των και τον αριθμό τους Μικρό μέγεθος ,φορητό(με μπαταρία) ,μπορεί να μπει σε γραφείο ή σε τοίχο Έλεγχοσ μαγνητικών στοιχείων ,infrared ,πάχους ,ποιότητας χαρτονομίσματος Αναβάθμιση μέσω USB & SD card Διαστάσεις 157Χ70Χ59mm ..
90,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 72,58€