Προσφορές

ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΤΕΣ

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
FELLOWES CALLISTO A3
  Callisto A3 Laminator CRC: 57278 Hotswap επιτρέπει την άμεση αλλαγή μεταξύ των διαφορετικών θηκών πάχους  χωρίς την ανάγκη να περιμένουμε για την πλαστικοποίηση να κρυώσει ή για προθέρμανση Λειτουργία αδράνειας ενεργοποιείται μετά από περιόδους αδράνειας, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας HeatGuard ™ Τεχνολογία - μειώνει τη θερμοκρασία της επιφάνειας της πλαστικοποίησης, εξασφαλίζοντας πάντα ότι είναι ασφαλές στο άγγιγμα Πλαστικοποιεί έως 125 micron Μηχανισμός αντιστροφής για την ανάκτηση και την εκ νέου ευθυγράμμιση μπλοκαρισμένων έγγραφων Περι..
141,14€ Χωρίς ΦΠΑ: 113,82€
FELLOWES CALLISTO A4
  Callisto A4 Laminator CRC: 57278 Hotswap επιτρέπει την άμεση αλλαγή μεταξύ των διαφορετικών θηκών πάχους  χωρίς την ανάγκη να περιμένουμε για την πλαστικοποίηση να κρυώσει ή για προθέρμανση Λειτουργία αδράνειας ενεργοποιείται μετά από περιόδους αδράνειας, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας HeatGuard ™ Τεχνολογία - μειώνει τη θερμοκρασία της επιφάνειας της πλαστικοποίησης, εξασφαλίζοντας πάντα ότι είναι ασφαλές στο άγγιγμα Πλαστικοποιεί έως 125 micron Μηχανισμός αντιστροφής για την ανάκτηση και την εκ νέου ευθυγράμμιση μπλοκαρισμένων έγγραφων Περι..
115,94€ Χωρίς ΦΠΑ: 93,50€
FELLOWES COSMIC 2 A4
  Cosmic 2 A4 Laminator CRC: 57250 HeatGuard ™ Τεχνολογία - μειώνει τη θερμοκρασία της επιφάνειας της πλαστικοποίησης, εξασφαλίζοντας πάντα ότι είναι ασφαλές στο άγγιγμα Πλαστικοποιεί έως 100 micron Διακόπτης για την ανάκτηση και την εκ νέου ευθυγράμμιση μπλοκαρισμένων έγγραφων Οι προηγμένοι έλεγχοι παρακολουθούν με ακρίβεια τη θερμοκρασία πλαστικοποίησης Περιλαμβάνει starter kit για 10 έγγραφα ..
69,56€ Χωρίς ΦΠΑ: 56,10€
FELLOWES JUPITER A3
  Jupiter A3 Laminator CRC: 57018 Easi-Access μηχανισμός επιτρέπει στο χρήστη να ανοίξει το μηχάνημα για καθαρισμό και συντήρηση των κυλίνδρων εξασφαλίζοντας τη συνεπή, υψηλής ποιότητας πλαστικοποίηση Λειτουργία αδράνειας ενεργοποιείται μετά από περιόδους αδράνειας, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας 4 κυλίνδρους τεχνολογία εξασφαλίζει ποιοτικά αποτελέσματα και ταχύτερη πλαστικοποίηση Πλαστικοποιεί έως 175 micron Διακόπτης αντίστροφης  λειτουργίας  για τον καθαρισμό μπλοκαρισμένων έγγραφων ..
221,79€ Χωρίς ΦΠΑ: 178,86€
FELLOWES MARS A3
  Mars A3 Laminator CRC: 57010 Πλαστικοποιεί υλικό 80mic. Ηχητικές και οπτικές ενδείξεις  όταν είστε έτοιμοι να πλαστικοποιήσετε. Λαβή μεταφοράς για εύκολη μεταφορά. ..
72,59€ Χωρίς ΦΠΑ: 58,54€